Gösteri Maçının Galibi Şöhretler Oldu

0
81

gösteri maçı1İskenderun Gençlerbirliği Spor Kulübünün kentimizde gerçekleştirdiği “Türk Futbolunun Geleceği ve Gençliği” konulu paneline katılmak üzere İskenderun’a gelen Türk futbolunun tanınmış ve adlarından sıkça söz ettiren spor adamları, İskenderun şöhretleri ile salon futbolunda (futsal) gösteri maçı yaptı.

İskenderun Sakarya Mahallesindeki Belediye Kapalı Spor Salonunda geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen futsal mücadelesinde, Uluslararası Futbol Menajeri Cihangir Güner, Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ali Cansun Begeçarslan ile Futsal Milli Takım oyuncusu Yekta’nın da forma giydiği İskenderun Gençlerbirliği ve İskenderun şöhretleri karşı karşıya geldi.

gösteri maçı2

Her iki takımda maça hızlı başladı. Göster maçına ilk gölünü Gençlerbirliği’nden Ali Cansun attı. Karşılıklı goller ile geçen karşılaşmanın ilk yarısını Gençlerbirliği 4-2 önde kapadı. Ancak ikinci yarıda oyuna ağrılığı koyan İskenderunlu şöhretler, maçı 8-7 kazanmasını bildi.

Zevkli ve bir o kadar da çekişmeli geçen Futsal Mücadelesini, Spor Yazarı Kemal Özcanlı, Spor Yazarı Orhan Zeki Ak ve Teknik Direktör Ahmet Akçan’ın yanı sıra İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Muhsin Cerrahoğlu ve bazı sporseverler izledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here