Gökhan Hamarat’tan En İyi Sahne Konsepti

0
254

Letonya’nın Ventsplis şehrinde 4 Ağustos’ta düzenlenen İnternasyonel HAİR Festival’e, Türkiye’den dört kuaförle birlikte onur konuğu olarak katılan İskenderunlu Gökhan Hamarat, Avrupa’da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için çalıştıklarını söyledi.

Festivale, Eurocup Türkiye takımı olarak İskenderun’dan Gökhan Hamarat, İstanbul’dan Kadir Alkan, Tarık Yalçıntepe, Isparta’dan Osman Balcı ve Eskişehir’den Tuncay Gitgör katıldı.

Daha önceki yıllarda el ettikleri başarı ve derecelere istinaden aldıkları ‘Özel Onur Konuğu’ unvanını en iyi sahne konsepti ile taçlandırarak ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını kaydeden Gökhan Hamarat; “Dünyanın her yerinde yüce Türk bayrağını dalgalandırmaya ve ülkemizi temsil etmeye devam edeceğiz. Aldığım onur konuğu kupasını İskenderun ve Hatay’a armağan ediyorum” dedi.

7 ülkenin katılımıyla düzenlenen İnternasyonel HAİR festival de Eurocup yarışmasında en iyi sahne konsepti başarısını elde eden Gökhan Hamarat; “Önümüzdeki hedef Ukrayna’da yapılacak uluslar arası yarışmada yine Türk Bayrağımızı dalgalandırmak. Başarılı olmak için çok çalışıyoruz” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here