Genç Memur Sen’de Yeni Yönetim Görevde!

0
357

genç memur-sen1Genç Memur Sen Hatay İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Yusuf Okşar Akademik çalışmalarındaki yoğunluk nedeni ile Genç Memur Sen Hatay İl Başkanlığını Osman Nuri Kundakçı’ya devretti. Konferedasyona bağlı sendikalardan temsilciler ile yeni Hatay Genç Memur Sen yönetim kurulu oluşturuldu.

Konu hakkında açıklama yapan Genç Memur Sen Hatay İl Başkanı Osman Nuri Kundakçı; Memur Sen’in sendikacılık tarihine attığı imzayı gelecek nesillere taşımak için yönetim kurulu ile beraber çalışmalar yürütüleceğini kaydetti.

Sendikaları hakkında bilgiler veren Başkan Osman Nuri Kundakçı; “Genç Memur Sen 35 yaş altı genç memur ve memur adaylarının üye olabildiği, Memur Sen’e bağlı bir kuruluştur. Kendine amaç olarak ‘Asım’ın neslini’ yetiştirmeyi belirleyen Genç Memur Sen bu doğrultuda çalışmalar yapmaktadır. Türkiye’nin birçok ilinde kurulan Genç Memur Sen faaliyetlerine 2013 yılı itibarı ile başlamış bulunmaktadır. Demokrasi kültürünün temelinde örgütlenmenin önemi büyüktür. bu işlevin gerçekleşmesi için toplumun her kesiminde aktörlerin rol alması gerekmektedir. İşte Bu sürecin hızlı bir şekilde gerçekleşmesi için de gençlere büyük görev düşmektedir. Gençlerin içerisinde yer almadığı bir tablo eksik olacaktır. Memur Sen gençlerin yolunu açmış ve sendikalcığın lokomotifi olma fırsatını gençlere tanımıştır” diye konuştu.

Başkan Osman Nuri Kundakçı, daha önce “Gençler İlkyardım Öğreniyor”, “Barınak Hayvanlarına İlaç Yardımı” “Kitap Meclisi” gibi projeleri Hatay’da yürüttüklerini ve bu yeni dönemde Memur Sen’in gençlere açtığı bu yol ışığında ciddi gençlik çalışmalarına imza atacaklarını ifade etti. Kundakçı, bu kapsamda ilk olarak 21 Haziran 2014 Cumartesi saat 16:00’da uyuşturucu batağına düşmüş bir gencin hayatını ve yaşadığı hazin hikaye ve acı sonu anlatan “Kayıp Hayatlar” isimli tiyatro oyunu ile gençleri bu konuda bilinçlendireceklerini ifade etti. Kundakçı; “Hatay Tiyatro Mozaik Ekibi ile ortaklaşa sahnelenecek oyun  ilkokul çağındaki çocuklarımıza kadar bulaşan, çağımızın belası uyuşturucuya karşı çarpıcı bir tokat! Olarak gerçekleri gün yüzüne çıkarmaktadır” dedi.

Genç Memur Sen Hatay İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Başkan: Osman Nuri Kundakçı, Başkan Yardımcısı: Ahmet Albayrak, Mali Raporlama Komisyon Başkanı: Kerem Yurdacan, Teşkilatlanma Komisyon Başkanı:. Dudu Albayrak, Basın ve Yayın İletişim Komisyonu Başkanı: İpek Kuday, Mevzuat ve Ar-Ge Komsiyon Başkanı: Cansu Canseven, Eğitim ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı: Özgül Çabadak, Kurul üyteleri; Yusuf Okşar, Ayşe Karasakal, Mehmet Hatay, Mehmet İpek, Havva Kaçmaz, Melek Akaya.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here