Gazeteci, Rızkullah Terbiyeli Kaza Geçirdi

0
656

hastane ziyaret1Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, geçtiğimiz hafta içinde trafik kazası geçirerek hastaneye kaldırıldı. Kaburga kırığı teşhisiyle İskenderun Devlet Hastanesi A Blok Göğüs Cerrahisi Servisinde tedavi altına alınan Terbiyeli ziyaretçi akınına uğradı.

hastane ziyaret2

Meslektaşları Terbiyeli’yi yalnız bırakmazken, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri Hilmi Diken ile Mustafa Atav, Anadolu Basın Birliği Hatay Şube Başkanı Refik Kireççi, sekreter Hüseyin Güler ve yönetici Ahmet Cerrahoğlu da Terbiyeli’yi hastane odasında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

hastane ziyaret3

Gün içerisinde, Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Mursaloğlu, Devlet Hastanesi Yöneticisi Veysel Yıldırım, İskenderun Ticaret Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fuat Kaya, Belen Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Mehmet Bilen de eşi ile birlikte Terbiyeli’yi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Terbiyeli’yi hastanede kaldığı süre zarfında, Köşe Yazarı Semir Bağırsakçı, Gazeteci-Köşe Yazarı Doğan Süslü, Köşe Yazarı Nuri Erdener, 32. Gün Gazetesi Sahibi Serkan Köybaşı, komşuları, dost ve yakınları da ziyaret ederek Terbiyeli’ye moral verdiler.

hastane ziyaret4

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ile Kaymakamlık Basın Bürosundan Fatih Kayacan’ın da telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiği Rızkullah Terbiye’linin 4 günlük tedavi sürecinin ardından bugün taburcu olması bekleniyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here