Gazeteci Adil Coşkuner Oğlunu Evlendirdi

0
163

Erzin ilçesinin duayen gazetecisi Adil Coşkuner’in futbolcu oğlu Tunahan Coşkuner, Gökdere Mahallesinin güzel kızı Emine Tombalak’la hayatını birleştirerek dünya evine girdi.

Düğün öncesi yapılan kına gecesine Tombalak ve Coşkuner ailelerinin yakınları yoğun ilgi gösterdi. Gelin ve damada kınalar yakıldı, geline kına hüznü yaşatıldı, sonrasında tüm davetlilerle birlikte müzik eşliğinde çiftetelli oynandı, halaylar çekildi.

Düğün töreni ise Erzin Doğa Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Düğüne genç çiftlerin aileleri, yakınlarının yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ökkeş Koçak, Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Erhan Akı, İlçe Spor Müdürü Hanifi Demirkıran, Erzin Öğretmen Evi Müdürü Ali Gedik, iş insanı Halil Ulutaş, İlçe Spor eski Müdürü Selçuk Esen, Devlet Hastanesi Müdürü Gökhan Örtlek de katıldı.

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, şahitlerin ve tüm konukların huzurunda Emine Topbalak ile Tunahan Coşkuner’in nikâhlarını kıydı. Genç çiftler, birlikteliklerini resmileştirerek, bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyerek nikah akdini imzaladı.

Düğün genç çiftlerin dansıyla başladı. Barak havası eşliğinde halay çekildi, çiftetellinin yanı sıra genç çiftler ‘Zeybek oyunu’ ile de geceyi şenlendirdi.

Biz de İskenderun Gazetesi olarak Emine-Tunahan Coşkuner çiftine bir ömür boyu mutluluklar diler, başta gazeteci arkadaşımız Adil Coşkuner olmak üzere, Tombalak ve Coşkuner ailelerini de kutlarız. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here