Gani Bahadırlı Öğrencilerinden Örnek Etkinlik

0
397

okuma etkinliği1Kütüphane haftası nedeniyle İskenderun Gani Bahadırlı Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Belediyesi 4. Nolu Sosyal tesisi önünde topluma kitap okuma alışkanlığını aşılamak için kitap okudular. Öğrenciler ayrıca, oradan geçen çocuklara da kitap hediye ettiler.

“Her yaşta yaşam boyu okuma” sloganı ile yola çıkan İskenderun Gani Bahadırlı Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, Türkçe Öğretmenleri Reyhan Özay ve Meral Ateş ile birlikte İskenderun Belediyesi 4. Nolu Sosyal tesisi önünde 1 saat kitap okudular. Burada kitap okumanın önemine vurgu yaptıklarını belirten öğrenciler, oradan geçen çocuklara da okuma kitabı hediye ettiler.

okuma etkinliği2

Bu etkinlik ile ilgili bilgi veren Türkçe Öğretmenleri Reyhan Özay ve Meral Ateş; “Sosyal sorumluluk projesi kapsamında toplumu bilinçlendirmek adına kütüphane haftası dolayısı ile kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik. Her yaşta ve yaşam boyu günde en az 1 saat kitap okunması gerekir. Bu düşünce ile hareket ederek, topluma da okuma alışkanlığını aşılamak istedik” dediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here