Galibiyeti Elinden Kaçırdı!

0
54

İlk yarıyı 2-0 yenik kapatan Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor, ikinci yarıda 3 gol bulup öne geçmesine rağmen, 90+3. dakikada penaltı golüne boyun eğdi ve bir puana razı oldu…

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor ile ligin 4. haftasında İskenderun 5 Temmuz Stadında karşılaştı.

Yusuf Adnan Kendirciler, Eren Özçelik ile Mehmet Yılmaz Çalışır hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ev sahibi İskenderunspor ilk yarıda istenilen futbolu ortaya koyamayınca 6 ve 45+1. dakikalarda Alanya Kestelspor’lu  Batuhan Kurt’un gollerine engel olamadı ve mücadelenin ilk yarısını 2-0 yenik kapattı.

Zorlu müsabakanın ikinci yarısında rakibine oranla daha atak futbol sergileyen ev sahibi İskenderunspor 52. dakikada Emre Gemici, 63. dakikada da Metehan Baltacı’nın golleri ile eşitliği sağladı: 2-2. Bu dakikadan itibaren ataklarını sıklaştıran Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor, 75. dakikada Emre Gemici ile bulduğu golle de Alanya Kestelspor karşısında 3-2 öne geçti.

Karşılaşmanın bu sonuçla bitmesi beklenirken, Alanya Kestelspor’un 90+3’te kazandığı penaltı atışında Samet Bulut topu filelere gönderdi. Maçın kalan kısımlarında başka gol olmayınca İskenderunspor ile Alanya Kestelspor’un düellosu 3-3 beraberlikle sonuçlandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here