Galibiyete Kilitlendiler!

0
85

Spor Toto 1. ve 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek olan hakemler belli oldu. Bu hafta sonu, Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Hatayspor, sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek. Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, Silivrispor deplasmanında puan arayacak iken, Payasspor ise sahasında Diyarbekirspor A.Ş.’yi ağırlayacak. Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor maçını bugün, Payasspor ile Erzin Belediyespor ise yarın oynayacaklar.

Grubunda zirve hesapları yapan Hatayspor, 1. Ligin 22. haftasında karşılaşacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Bordo-Beyazlılar, bugün evinde oynayacağı Adana Demirspor mücadelesinin hazırlıklarını dün yaptığı son antrenmanla tamamladı. Osman Çalğın Tesislerinde gerçekleşen antrenmanda ısınma, taktik ve dar alanda çalışmalar yapıldı. Gerçekleştirilen bu antrenmanın ardından Hataysporlular tesislerde kampa girdi.

Öte yandan Hatayspor’da, Gazişehir Gaziantep maçı öncesinde ısınma esnasında sakatlık geçiren ve sağ arka adalesinde 2. derece yaralanma tespit edilen Wellington Brito da Silva (Tom) ile yüz felci geçiren Mirkan Aydın’ın tedavileri devam ederken, bu iki futbolcu bu hafta sahada yer alamayacak.

Geçtiğimiz hafta sonu Bağcılar deplasmanında 3 puanla dönen 3. Lig temsilcilerimizden Payasspor ise sahasında Diyarbekirspor A.Ş.’yi ağırlayacak. Hafta boyunca Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde çalışmalarını sürdüren Mavi-Beyazlı ekip, bu maçtan da galibiyetle ayrılıp seri yakalamak ve zirveye daha da yaklaşmak istiyor.

Bu sezon pek başarılı bir sezon geçiremeyen bir diğer temsilcimiz Erzin Belediyespor ise bu hafta sonu Silivrispor deplasmanında puan arayacak. Geçtiğimiz hafta sonu sahasında galip gelerek 3 puanın sahibi olan ve azda olsa bir nefes alan Erzin temsilcisi Silivri deplasmanından da puan veya puanlar almak için çaba harcayacak.

Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Hatayspor-Adana Demirspor
16 Şubat 2019 Cumartesi Saat: 13.30
Antakya Atatürk Stadı
Koray Gençerler, Ata Yıldırım, Gökmen Baltacı

Silivrispor-Erzin Belediyespor
17 Şubat 2019 Pazar Saat: 13.30
Silivri Stadı
Yücel Büyük, Ertan Başdağ, Kerem Kalkan

Payasspor-Diyarbekirspor A.Ş.
17 Şubat 2019 Pazar Saat: 13.00
Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı
Önder Turgay Demirdak, Fatih Deveci, Harun Öztekin
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here