Fuat Kaya Yeniden Başkan!

0
194

İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği, geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Yapılan seçimlerde yeniden başkan seçilen Fuat Kaya güven tazelerken, 8. kez başkan seçilmiş oldu.

Dernek binasında gerçekleştirilen seçimlere tek liste ile gidildi. Oy birliğiyle 8. kez Başkan seçilen Fuat Kaya; “Derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar özveri ile çalıştım. Okulumuzdan mezun olan Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanındaki arkadaşları çatımız altında toplamaya çalıştım. Öğrencilik hayatımızda birlikte olduğumuz okul arkadaşlarımızı ve öğretmenlerimizi bir araya getirmek için yoğun çaba sarf ettim. Yönetim kurulu üyelerim ve derneğimizin değerli üyelerinin de katkıları en az benim kadar büyük. Bu vesile ile bizlere bu görevi layık gören arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kongre sonrası, Fuat Kaya başkanlığındaki derneğin yeni yönetiminde şu isimler yer aldı; Münevver Araz, Ercan Karadurmuş, Necmettin Keleş, Sevilay Elipe, Feramuz Kılıç, Yüksel Köse ve Ufuk Serel. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here