Fırat; “İskenderun’a Değer Katmak İçin Çalışıyoruz”

0
545

oda başkanları5İskenderun Esnaf Oda Başkanları Aylık Toplantılarını Sürdürüyor

İskenderun Esnaf Odaları aylık istişare toplantılarına devam ediyor. Bu ay ki toplantı 1 Nolu Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Petek Cafe’de kahvaltılı gerçekleştirilen toplantıda yine şehrin sorunları ve çözüm önerile konuşuldu.

Toplantıda ilk olarak söz alan İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Uğur Fırat; “İskenderun’a değer katmak için çalışıyoruz. Yoğun geçen bir haftada Ahilik (Esnaf) Bayramını İskenderun’da hep birlikte coşku ile kutladık. Halkımız ve esnafımız ile bütünleştik. Bu birlikteliğimizin devam etmesini diliyorum” dedi.

Ardından söz alan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Biriliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz ise; “Antakya’dan sonra İskenderun’da da gerçekleştirdiğimiz ve tüm Türkiye’ye örnek olabilecek Ahi (Esnaf) Bayramının gerçekleşmesinde emeği geçen başta Uğur Fırat olmak üzere tüm oda başkanlarımıza, protokole ve basına teşekkür ediyorum” dedi.

oda başkanları4

Son olarak konuşan İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit de; “Birlik ve beraberliğimizin perçinleşmesi adına Esnaf Odalarımızın gerçekleştirdikleri bu etkinlikler gerçekten çok önemli. Esnaf Oda Başkanlarımıza bu gayretli ve anlamlı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Iğdır’a tayini çıkan İskenderun İçe Jandarma Komutanı Kamil Türkdönmez’e doğum günü nedeniyle de İskenderun Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu’na kahve ve fincan takımından oluşan armağan takdim edildi.

İskenderun Esnaf Odaları tarafından düzenlenen toplantıya İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Kamil Türkdönmez, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Uğur Fırat, İskenderun Esnaf Oda Başkanları, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Yönetim kurulu üyeleri Necat Özkaya, Bülent Seküçoğlu, Adnan Mursaloğlu, Gassan Kuran katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here