Fevzi Yüksel; “Bu Kararı Alanları Tarih Unutmayacak”

0
66

fevzi yüksel1Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “Bu Kararı Alanları Tarih Unutmayacak”

Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüşmeleri tamamlanarak oy çokluğuyla ‘Başkanlık Sistemi’ için referanduma gidilmesine karar verilmesine tepki gösterdi.

Ülkenin pek çok sorunu varken bu kararın alınmasını sert bir dille eleştiren Başkan Yüksel; “Çok büyük sorunlarımız varken, şehitlerimiz varken, ciğerlerimiz yanarken, ülkemizin geleceğini, yasamayı, yürütmeyi, yargıyı bir kişiye devrettiler. Buna sebep olanları, yardımcı olanları tarih not etmiştir ve hiç unutmayacaktır.

Bundan sonraki her sıkıntıdan, her acıdan, bunu yapanlar sorumludur. İleride bunu çocuklarına bile anlatamayacaklardır. Birinci aşama boş kağıda imza atarak, açık oy kullanarak baskıyla geçti. İkinci aşamada halkımız karar verecek, ya kaderini ve geleceğini bir kişiye teslim edecek ya da büyük şairin dediği gibi, tarih boyunca olduğu gibi ‘Ben ezelden beri hür yaşadım hür yaşarım, hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım’ diye haykıracaktır” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here