Fevzi Yüksel; “Genel Başkanımızı Belen’de Karşılayacağız”

0
149

chp belen7Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “Genel Başkanımızı Belen’de Karşılayacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, parti binasında basın toplantısı düzenleyerek, hem ülke gündemine ilişkin, hem de CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun kentimize gelişiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kalabalık bir halk topluluğu tarafından ilgi ile izlenen basın toplantısında Fevzi Yüksel, ülkenin yaşadığı kaos ortamının bu iktidar tarafından meydana getirildiğini öne sürerek; “Terör örgütü ile masaya oturan Diyarbakır’da beraber halay çeken bu iktidardır. İstanbul’un Fethi ile ilgili toplantı yapan İktidar İstanbul’u İngiliz işgalinden kurtaran Mustafa Kemal Atatürk’ü ağızlarına almamışlardır” dedi.

chp belen8

İstiklal marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy’un yaşamının, İktidar tarafından mutlaka incelenmesi gerektiğini vurgulayan Yüksel, Mehmet Akif Ersoy’un kul hakkı yemediğini, dürüstlük sembolü olduğunu ifade etti ve 17-25 Aralık yolsuzluklarının kapatılmayacağını, bu yolsuzlukların hırsızlıkların mutlaka ama mutlaka hesabının sorulacağını söyledi. Yüksel; “Başkan olmak için ülkeyi kan gölüne çevirenler döktükleri kanda boğulacaklardır. Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi minnetle anıyoruz, Bu ülke onlara çok şey borçludur” dedi.

Basın toplantısı sonunda, kısa bir süre önce temeli atılan ve biten İskenderun’daki köprünün yapımına öncülük eden HBB Başkanı Lütfü Savaş’ı ve ekibini tebrik eden Başkan Yüksel; “Cumartesi günü İskenderun Köprülü kavşağının açılışı için İskenderun’a Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu açılışı gerçekleştirecek. Belen CHP İlçe Başkanlığı olarak Genel Başkanımızı Belen’de saat 15.00’de karşılayacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here