Festivalin İkinci Gününde Göksel Sahne Aldı

0
273

göksel konseri131. Uluslar arası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali’nde sanatçı Göksel sahne aldı. Uluslar arası ve yerel halk oyunları gösterisinin ardından sahne alan sanatçı Göksel, şarkılarını alanı dolduran halk için seslendirdi.

Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen halk konserini, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, Mustafa Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Baltacıoğlu ve binlerce vatandaş dinledi.

Halk Konserine, “Hepinize İstanbul’dan sevgiler ve beraberce söyleyeceğimiz güzel şarkılar getirdim” diyerek başlayan sanatçı Göksel, alanı dolduran halkın coşkulu tezahüratına, “Ne güzel karşıladınız beni. Konser boyunca bu güzel çığlıklarınızı bol bol duymak istiyorum” sözleriyle karşılık verdi. Coşkulu konserde vatandaşlar, sanatçı Göksel’in seslendirdiği şarkılara eşlik etti.

göksel konseri2

Sanatçı Göksel’e, çiçek ve plaketle teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, “Göksel hanım, sevilen şarkıları söyledi. Hepimiz hayatımız boyunca mutluluğu ararız. Mutluluğun temeli sevgidir arkadaşlar. Göksel hanım bir şarkısında ‘Sevilde sevme, sevme yanarsın.’dedi.  Sevilmek güzel ama seversen, sevilirsin ancak. Bence yanmayı da göze alalım, sevelim çocuklar. Sevelim, sevilelim” dedi.

Başkan Civelek’e teşekkür eden sanatçı Göksel, “Sahneye çıktığımda da söylemiştim. Burada çok güzel sevgi enerjisi aldım. Demek ki sizin aranızdaki bağdan kaynaklanıyor bu. Konuşmanızdan bunu hissettim. Sevelim, sevilelim. Sevilde sevme yok bundan sonra” diye konuştu.

Alanı dolduran halk, “En büyük Başkan bizim Başkan, İskenderun seninle gurur duyuyor, Yusuf Başkan nerede biz oradayız” şeklinde tezahüratta bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here