Fener Caddesi Sıcak Asfaltla Kaplanıyor

0
523

bld-asfaltlama1İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu bağlamda, Fener Caddesi de sıcak asfalt ile kaplanıyor.

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehir merkezinde yol açma çalışması ve alt yapı çalışmalarının sona erdiği bölgelerde sıfır asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İskenderun’u yaşanabilir ilçe haline getirme yolunda çalışmalarını aralıksız sürdüren İskenderun Belediyesi, yaptığı sıfır asfalt çalışması ile vatandaşların da memnuniyetini kazanıyor.

Kent genelinde bozuk ve çukur olan yolları da onararak, yama asfalt çalışması yapan ekipler asfalt çalışmalarıyla birlikte mahalle sakinlerine ve araç sahiplerine daha rahat bir ulaşım imkânı sağlıyor.

İskenderun Belediyesinin kent genelinde asfaltsız yol bırakmayacağını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Belediyesi, Fener Caddesinde yol ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. İskenderun’u yaşanabilir ilçe haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Ekiplerimiz yollara sıfır asfalt yaparken, bozuk ve çukur olan yollarda da yama asfalt çalışmalarına devam ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here