Farklı Hedefler, Farklı Hesaplar!

0
69

spor-takımlarımızSüper Toto 2. ve 3. Ligde ilimizi temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, Hatayspor, İskenderunspor 1967 ve Kırıkhanspor’un yarın oynayacakları karşılaşmalar, yaz saati uygulamasına geçildiğinden saat 14.30’da başlayacak. Yine kritik bir maça çıkacak olan İskenderunspor 1967, ligde kalma umutlarını yitirmemek adına kendileri için büyük önem taşıyan Erzincan Refahiyespor’u egale edip, umutlarını son haftaya kadar taşımak istiyor.

Ligde play-off’a kalma mücadelesi veren İskenderun Demir Çelikspor ile Eyüpspor, yarın saat 14.30’da İstanbul’da karşı karşıya geliyor. Son haftalarda yaşanan olumsuzluklara karşın play-off’a katılmakta kararlı olduklarını söyleyen Teknik Direktör Haluk Bulgurlu; “Önümüzde 8 maç var ve henüz play-off mücadelesi için şansımızı yitirmiş değiliz” dedi.

Ligin son 4 haftasında 10 puan kaybederek grup birinciliği şansını zora sokan Hatayspor ise en azından play-off şansını kaybetmemek adına yarın Sakarya deplasmanına çıkıyor. Grupta son sırada bulunan Sakaryaspor maçının zorluğuna dikkat çeken teknik heyet, futbolda rakibin küçümsenmemesi ve her maça büyük önem verilmesi gerektiği konusunda futbolcularını uyardı.

Ligde kalma mücadelesi veren kentimizin Turuncu-Mavili Ekibi İskenderunspor 1967, yarın evinde yine düşme potasından uzaklaşmak isteyen Erzincan Refahiyespor’u konuk edecek. Zorlu ve çekişmeli geçmesi beklenen karşılaşmada İskenderunspor 1967’nin galibiyetten başka bir şansı yok. Geçen hafta sonu Menemen Belediyespor’u farklı skorla geçen İskenderunspor 1967’nin taraftarı bu karşılaşmada da takımlarından galibiyet bekliyor.

Belediye Vanspor’u konuk edecek olan Kırıkhanspor, maç hazırlıklarını tamamladı. Bugün hafif bir idman yapması beklenen Kırıkhanspor, sahaya galibiyet için çıkıyor. Ligde play-off’a kalma şansını yitirmek istemeyen Kırıkhanspor, yarınki maçta taraftar desteği bekliyor. İşte haftanın programı>>>

Eyüpspor-İskenderun Demir Çelikspor

31.03.2013Pazar Saat: 14.30

Eyüp Stadı

Yiğit Peşin, Hilmi Göktürk İmamoğlu, Vural Gül

Sakaryaspor A.Ş.-Hatayspor

31.03.2013Pazar Saat: 14.30

Sakarya Atatürk Stadı

Burak Astar, Deybet Gök, Murat Ergin Gözütok

Kırıkhanspor-Belediye Vanspor

31.03.2013Pazar Saat: 14.30

Kırıkhan İlçe

Yusuf Yılmaz, Hüseyin Han, Özcan Çiçek

İskenderunspor 1967-Erzincan Refahiyespor

31.03.2013Pazar Saat: 14.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Bahattin Şimşek, Ulaş Aksoy, Volkan Cindemir

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here