Evde Bakım Hizmeti Devam Ediyor

0
197

İskenderun Belediyesi tarafından ‘Evde bakım hizmeti’ uygulaması kapsamında yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin evleri belediye görevlileri tarafından temizleniyor. Belediyenin; yaşlı, kimsesiz, yatağa bağımlı, engelli, yoksul ve bakıma muhtaç vatandaşlara yönelik olarak verdiği evde bakım hizmetlerinden yararlanan vatandaşların sayısı her geçen gün artıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 6 kişilik ekip önceden belirlenen evlere giderek evde temizlik yapıyor. Ev temizliğinde görevliler camları silerek, mutfak ve evin içerisini temizliyor.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Evde Bakım ve Temizlik işleri projesinin devam ettiğini belirterek; “İskenderun Belediyesi olarak evde bakım hizmetini halkımızdan büyük ilgi görüyor. Sağlığını kaybetmiş ve kendi kişisel ihtiyaçlarını temin edemeyecek yaşlılarımızın evlerini temizlemek için evde bakım hizmeti projesine ara vermeden devam ediyoruz. Yalnız değilsiniz sloganıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalar kapsamında Orhan tepe Mahallesinde yaşlı ve hasta bir vatandaşımızın evi daha temizlendi” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here