Esnaf Odaları Beraberlik Kahvaltılarına Yeniden Başladı

0
253

esnaf toplantısı1Kaymakam Özyiğit; “Böyle Bir Ortamı Özlemiştik”

İskenderun Esnaf Odalar Birliği, birlik ve beraberlik kahvaltılarına verdiği kısa bir aradan sonra dün Şenöz Cafe’de İskenderun Kahveciler Odası Başkanı Orhan Gezgin’in ev sahipliğinde toplandı. Birlik ve beraberlik kahvaltısına katılan İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit; “Böyle bir ortamı özlemiştik” dedi.

İskenderun’da bulunan Esnaf Odaları Başkanlarının, Birlik Başkanları Uğur Fırat’ın başlatmış olduğu birlik ve beraberlik kahvaltısı, dün İskenderun Kahveciler Odası Başkanı Orhan Gezgin’in ev sahipliğinde yapıldı. Birlikteliği ve dayanışmayı pekiştiren bu kahvaltıya davetli olarak İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar ve İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Kamil Türkdönmez katıldı.

esnaf toplantısı2

Sohbet eşliğinde gerçekleşen kahvaltıda konuşan Birlik Başkanı Uğur Fırat; “Bir süre ara verdiğimiz bu birlik ve beraberlik kahvaltısına katılımınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Arsuz’da gerçekleşen sel felaketinde zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha iletmek istiyoruz. Türkiye’nin birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğu bu dönemde işte herkes burada” dedi.

Kahveciler Odası Başkanı Gezgin, bu davete icap edip gelen herkese teşekkür etti. Bu kahvaltının Türkiye’ye örnek olacağını ve buradan tüm ülkeye yayılacağı inancını taşıdığını söyleyen İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit; “Buradaki birlik ve beraberlik ortamını özlemiştik. İnanıyorum ki, bu güzel ortam sürekli yaşayacaktır. Bu yaptığınız güzel faaliyet diğer esnaf odalarına da örnek olacaktır” dedi.

esnaf toplantısı3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here