Esnaf Oda Başkanları Bu Ay Terziler Odasının Ev Sahipliğinde Toplandı…

0
57

Kaymakam su; “Bu Dayanışma Kent Başarısını Daha da Üst Seviyelere Taşıyacaktır”

İskenderun Esnaf Odaları Birliği, bu ay Terziler Odası Başkanı Mehmet Ordulu’nun ev sahipliğinde Yörük Çadırında kahvaltıda bir araya geldi. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer ve İTSO Başkanvekili Bülent Seküçoğlu’nun da katılımı ile gerçekleştirilen aylık toplantı sohbet ortamında gerçekleşirken Kaymakam Su, sigara kullanan oda başkanlarına sigarayı bırakma noktasında tavsiyelerde bulundu.

Yörük Çadırında Terziler Odası Başkanı Mehmet Ordulu’nun ev sahipliğinde toplanan İskenderun Esnaf Odaları Başkanları, sorun ve sıkıntılarını sohbet ortamında geçen toplantıda dile getirdiler.

Böyle bir etkinliğe ön ayak olan İskenderun Esnaf Odalar Birliği Başkanı Uğur Fırat, bu etkinliği geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Terziler Oda Başkanı Ordulu da davete icabet eden Kaymakam, Emniyet Müdürü ve İTSO Başkan vekiline teşekkürlerini iletti.

Bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Kaymakam Su ise; “Esnaf oda başkanlarının böylesi hoş bir ortamda bir araya gelmesi, hem sorunlarını hem de mutluluklarını paylaşması çok güzel. Birlik ve beraberlik çok önemlidir. Sorunlarımızın çözümünü istiyorsak, birlikte olmak gerekir. Esnaf odaları bunu başarmıştır. İlçemiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Bu dayanışma kent başarısını daha da üst seviyelere taşıyacaktır” dedi.

Büyük bölümü sohbet ortamında geçen bu birliktelikte konu sigaraya dönünce Kaymakam Su, esnaf oda başkanlarına seslenerek; “Bu grupta bulunan ve sigara kullanan oda başkanlarımıza her toplantıda sigaralarını bıraktıralım” önerisinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here