Erzin Belediyespor’un Yardımcı Antrenörü Ali Gürsoy’a Başarılar!

0
239

erzin-bldspor-32Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor’da geçen hafta oynanan karşılaşmada 24 Erzincanspor karşısında alınan galibiyet camiada derin bir nefes aldırdı.

Teknik Direktörlüğe Recep Aydemir’in getirilmesinin ardından 3 puan ile tanışan Erzin Belediyespor da yardımcı antrenörlüğe de Ali Gürsoy getirildi. 39 yaşındaki Ali Gürsoy, İskenderun bölgesinde yakından tanınan ve sevilen bir sima olarak göze çarpıyor. Gürsoy, 2007-2009 yıllarında o zamanki adıyla İskenderun Demir Çelikspor’un formasını giymişti. Başarılı spor adamı Ali Gürsoy’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Erzin Belediyespor’da Teknik Direktör Recep Aydemir’in yardımcılıklarını Ali Gürsoy’un dışında Ali Toprak ile Halil Akkuş yapıyor.

Belediye Başkanı Kasım Şimşek’e Ziyaret

Öte yandan, Erzin Belediyespor’un yönetimi, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek’i ziyaret etti. Kulüp Başkanı Murad Ergörün, yönetim kurulu üyeleri İbrahim İlksen Yavuz, Murat Mülayim, Teknik Direktör Recep Aydemir, yardımcı antrenörler Ali Toprak ile Ali Gürsoy, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek’i makamında ziyaret ettiler. Erzin Belediye Spor’un sorunlarının aktarıldığı toplantının ardından kulüp Başkanı Murad Ergörün, Başkan Kasım Şimşek’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here