Erzin Belediyespor’da 4 Transfer

0
98

erzin-bldspor-54Kulüp Başkanı Murad Ergörün, Transfere Hız Verdi

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Güney temsilcisi Erzin Belediyespor, yeni sezon öncesinde kamp çalışmalarını Antalya Belek Limak Arcadia Otelinde Teknik Direktör Recep Aydemir nezaretinde sürdürürken, diğer bir taraftan da prensipte anlaştığı  futbolcuları renklerine bağlamaya başladı.

Kampa katıldığı gün transfer çalışmalarına hız veren Erzin Belediyespor Kulüp Başkanı Murad Ergörün, transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Ergörün; “Daha önce prensipte anlaştığımız Kahramanmaraşspor’dan Cüneyt Çelik (Kaleci-29), Medipol Başakşehir’den Sehat Akyün (Sol Kanat-20),  Etimesgut Belediyespor’dan Yücel Candemir (Sağ Kanat-21), Anadolu Selçukluspor’dan Emre Yılmaz’ı  (Kaleci-21) renklerimize bağladık” dedi.

Bu arada Erzin Belediyespor’un teknik heyetinin verdiği rapor doğrultusunda 2-3 futbolcuyla da görüşmeler sürdürülüyor.

erzin-bldspor-55

Başkan Kasım Şimşek’e Teşekkür

Kamp kadrosunda bulunan futbolcularla da sohbet eden Başkan Ergörün; “Diğer kulüplerde olduğu gibi zaman-zaman Erzin Belediyesporumuzda da maddi sıkıntılar yaşanmaktadır. Ne zaman  maddi sıkıntıya düşersek  Belediye Başkanımız Kasım Şimşek her zaman imdadımıza koşmuştur. Erzin Belediyespor’un her zaman yanında olan ve olmaya devam edeceğine inandığımız Belediye Başkanımız Kasım Şimşek’e desteklerinden dolayı kulübümüz yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here