Erzin Belediyespor Zor Olanı Başardı

0
492

erzin bldspor9Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta, ligi 5. sırada tamamlayan Erzin Belediyespor, yeniden BAL’da mücadele edebilmek için Karayılan Belediyespor ile oynadığı play-off karşılaşmasını, golsüz biten maçın ardından penaltılarla kazanmış ve yeni sezonda da Bölgesel Amatör Lig’e kalmayı başarmıştı.

Erzin ekibinin bu başarıyı elde etmesi aslında çokta kolay olmadı. Bu önemli maçtan 1 gün önce 8 futbolcu Erzin Belediyespor kampını terk etti. İddiaya göre, Sercan Avcı, Bayram Çavuşoğlu, Fırat Can Beyribey, Alper Tosun, Ahmet Altuntaş, Selim Taşdemir, Ahmet Varol ve Muzaffer Özcanlı, alacakları ödendiği halde alacaklarını öne sürerek kampı terk ettiler ve takımı yüz üstü bıraktılar.

erzin bldspor10

Bunun üzerine Teknik Direktör Mustafa Şentürk ise akıl dolu bir hamle ile genç takımdan takviye ettiği 6 futbolcu ile bu zorlu maça çıktı. Oyuncular hocalarına verdiği sözle onur mücadelesi verdiler ve maçın normal süresi 0-0 bitti. Uzatmalarda da skor değişmedi ve penaltı atışlarına geçildi. Erzin ekibi kalecisinin kurtardığı 3 penaltı da başarıyı beraberinde getirdi.

Maç sonunda taraftarlar ve futbolcular galibiyeti coşkuyla kutladı. İlçe girişinde ise otoban gişelerinde toplanan taraftarlar davul zurnalı bir konvoy oluşturarak kente geldiler ve Cumhuriyet Meydanında halay çekerek kutlamaları sürdürdüler. Adil Coşkuner- Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here