Erzin Belediyespor, Sahasında Ofspor’dan 4 Yedi

0
230

Stat: Erzin İlçe Stadı

Hakemler: Ömer Şivka** Can Öztekin** Efe Kurtuluş**

Erzin Belediyespor: Ahmet Can* Nureddin* (Dk. 65 Kadir*) Samet* Melik* Okan* Sefa* Şerif* Tugay* (Dk. 57 İzlem*) Mert**, Kaan* Umut Koray* (Dk.71 Ali Ercan*)

Ofspor: Beycan*** Fatih Kaan*** Canberk*** Sergen*** Nevzat Bilen**** Muhammet*** (Dk. 88 Hüseyin*) Talha*** Fatih*** Hamdi Dereli*** (Dk. 83 Mustafa*) Abdulkadir*** (Dk. 69 Niyazi Çolak****) Muhsin Polat***

Sarı Kartlar: Melih, Mert (Erzin Belediyespor), Nevzat Bilen, Hamdi Dereli (Ofspor)

Goller: Dk. 56. Mert Narin (Erzin Belediyespor), Dk. 19-61 Nevzat Bilen, Dk.70-81 Niyazi Çolak (Ofspor)

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Ofspor’a 4-1 mağlup oldu. Alınan bu sonucun ardından Erzin Belediyespor, adeta kendini cehennem ateşi içerisine atarken, Ofspor da deplasmanda aldığı galibiyetle ile play-off yolunda önemli bir engeli aşarak kentine mutlu döndü.

Kızılcabölükspor: 3-Payasspor: 0

Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Payasspor ise deplasmanda yapılan karşılaşmada Kızılcabölükspor’a 3-0 mağlup oldu. Halil İbrahim Yıldırım, Şener İnan ile Ertan Demirci’nin yönettiği karşılaşmada ev sahibi Kızılcabölükspor’un gollerini Mustafa Ethem Erboğa (2) ile Ali Helvacı attı. Payasspor bu zorlu maçta pek bir varlık gösteremedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here