Erzin Belediyespor, Sahasında Düzcespor’a Yenildi

0
244

Stat: Erzin İlçe Stadı

Hakemler: Aytaç Çengel** Sedat Bayrak** Murat Erölmez**

Erzin Belediyespor: Mustafa* Yücel** (Dk.72 Yasir*) Melih** Tuncer** Emre** Şahin** (Dk. 83 Yılmaz*) Nureddin** Sefa Aktepe** Şerif Doğan** Tugay** Yasin*

Düzcespor: Çağrı** Tayfun Yanar*** Zihni** Burçak Özkanca*** Enver** Hüseyin** (Dk. 81 Muzaffer*) Serhat*** Çağrı* (Dk. 61 Ahmet**) Oktay*** Mustafa*** Furkan** (Dk. 46 Kemal***)

Sarı Kartlar: Yücel, Şahin, Emre, Yasin (Erzin Belediyespor), Serhat, Hüseyin (Düzcespor)

Goller: Dk. 39 Şerif Doğan (Erzin Belediyespor), Dk. 87 Tayfun Yanar, Dk. 90+2 Burçak Özkanca (Düzcespor)

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Düzcespor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın büyük bölümünü önde götüren Erzin temsilcisi maçın son bölümünde kalesinde gördüğü 2 golle sahadan yenik ayrıldı. Erzin Belediyespor’un tek golünü 39. dakikada Şerif Doğan, Düzcespor’un gollerini ise 87. dakikada Tayfun Yanar ile 90+2. dakikada Burçak Özkanca attı.

Kırıkhanspor Deplasmandan Galibiyetle Döndü

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkhanspor, Darıca İlçe Stadında yapılan karşılaşmada Darıca Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup etti. Sarı-Lacivertli ekip Kırıkhanspor’a deplasmanda altın değerinde üç puan getiren golü 81. dakikada Semih Durmuş attı. Ligde ilk galibiyetini de Darıca deplasmanda alan Kırıkhanspor, puanını 7’ye çıkarttı ve gelecek için ümitlendi. Sezon başından bu yana yüzü gülmeyen Kırıkhanspor, bu defa kente sevinçle dönerken, Kırıkhanspor camiası da büyük bir mutluluk yaşadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here