Erzin Belediyespor, Sahasında Ankara Demirspor’a Boyun Eğdi: 2-3

0
152

Stat: Erzin İlçe Stadı

Hakemler: Ali Zaglı** Fatih Söyler** Arda Darcan**

Erzin Belediyespor: Ömer* Şahin** Metin** Nureddin Ersoy*** Samed Ali Kaya** (Dk. 80 Zafer*) Umut Koray Öz* (Dk. 57 Yılmaz*) Yücel* Melih* Tuncer* Okan* (Dk. 69 Emre*) Fatih**

Ankara Demirspor: Bahadır** Burak Sürmeli*** Furkan** (Dk. 85 Emre*) Burak Aydın** (Dk. 66 Serdar***) Fatih** Celal** Erşan*** Burak Öksüz*** Güney*** (Dk. 80 Okan*) İbrahim*** Kerem***

Sarı Kartlar: Tuncer (Erzin Belediyespor), Bahadır, Güney (Ankara Demirspor)

Goller: Dk. 45+2,  90+3 Nureddin Ersoy (pen.) (Erzin Belediyespor), Dk. 40 Efşan, Dk. 68 Güney, Dk.75 Serdar (Ankara Demirspor)

Spor Toto 3.  Lig 1. Grupta  mücadele eden ilimiz temsilcisi Erzin Belediyesor, kendi saha ve seyircisi önünde Ankara Demirspor’a 3-2 mağlup oldu.

Bu zorlu mücadelenin ilk bölümü oldukça çekişmeli anlara sahne oldu. Konuk ekip Ankara Demirspor 40. dakikada Efşan ile öne geçti. 45+2. dakikada ise Turuncu-Beyazlı ekibin başarılı golcüsü Nureddin Ersoy eşitliği sağladı. Bu gol ilk devrenin skorunu da belirledi: 1-1.

İkinci devrede yine konuk ekibin etkili atakları vardı. 68. dakikada Güney ve 75 dakikada Serdar’ın attığı gollerle Ankara temsilcisi farkı ikiye çıkardı. Bu dakikadan sonra gol için yüklenen Erzin Belediyespor 90+3. dakikada penaltıdan Nureddin Ersoy ile bir gol daha buldu ancak bu gol temsilcimizin puan almasına yetmedi: 2-3. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here