Erzin Belediyespor Parmak Isırttı!

0
80

Spor Toto 3. Lig 1. Gruptaki temsilcimiz Erzin Belediyespor’un deplasmanda oynadığı Çanakkale Dardanelspor ve sahasında ağırladığı Yeni Altındağ Belediyespor’u mağlup etmesinin ardından Karadeniz deplasmanında da Ofspor karşısında galip gelerek üçte üç yapması bölgemizde büyük bir sevinç yarattı.

Turuncu-Beyazlı ekipteki bu gelişim, göreve geldiği günden bu yana Erzin Belediyespor’un başarısı için çalışan ve taraftarların gönlünde taht kuran bölgemizin sevilen spor adamlarından Teknik Direktör Ergün Aytekin’in başarısı olarak gösteriliyor.

Başarılı teknik adamın himayesindeki Erzin Belediyespor, son üç haftalık periyottaki başarılı ile 9 puan kazanırken, ligin dibinde can çekişir durumdan 18 puanla cetvelinin 12. sırasına kadar yükseldi.

Karadeniz deplasmanında alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Aytekin, elde edilen başarıların tesadüf olmadığının görüleceğini altını çizerek; “Geldiğimiz günden bu yana şansız bir şekilde puanlar kaybettik. Takımımız rakiplerimize oranla iyi futbol sergilemektedir. Özellikle son dakikalarda yediğimiz gollerle canımız çok yandı. Genç ve çok koşan bir kadroya sahibiz. Son haftalarda alınan galibiyetlerin tesadüfü olmadığını gelecek haftalarda görecekler. Camiamızın desteğiyle Erzin Belediyespor önümüzdeki haftalarda daha iyi yerlerde olacaktır” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here