Erzin Belediyespor Antrenmanında Neşe Hakim!

0
336

erzin bldspor26Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Erzin Belediyespor’un yeni sezon öncesinde 1. etap kamp çalışmaları Teknik Direktör Fatih Yılmaz nezaretinde devam ediyor. 1. Etap çalışmalarını Erzin’de sürdüren Turuncu-Beyazlı ekipte futbolcuların neşeli olmaları teknik heyeti ve yönetimi sevindiriyor. Kulüp tesislerde yapılan son antrenmanı Kulüp Başkanı Murad Ergörün ile yönetim kurulu üyeleri de bizzat izledi. Başkan Ergörün futbolcularla yaptığı kısa görüşmede, yeni sezondan umutlu olduklarını ve başarılı bir sezon geçirmek için çok çalışmanın önemli olduğunu belirtti.

erzin bldspor25

Ramazan Aksoy Erzin Belediyespor’da

Öte yandan, Erzin Belediyespor, yeni sezon öncesinde gücüne güç katmaya devam ediyor. Geçen sezon Çine Mardan Spor forması giyen 26 yaşındaki sağ ve sol kanat oyuncusu Ramazan Aksoy’u transfer etti. Erzin Belediyespor Genel Kaptanı Erdal Gürsoy; “Geçen sezon Çine Mardanspor’da forma giyen Ramazan Aksoy ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Transfer çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Anlaştığımız isimlerle kontrat imzalamaya devam edeceğiz” dedi.

Erzin temsilcisi ayrıca 2. Etap kamp çalışmalarını ise Nevşehir’de yapacak. Genel Kaptan Gürsoy’un, Erzin Belediyespor’un kamp yapacağı yer ve tesislerle hakkında verdiği bilgilere göre, Turuncu-Beyazlı ekip ikinci kamp dönemini 2-17 Ağustos tarihleri arasında Nevşehir Avanos Avrasya tesislerinde yapacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here