Erkekliğe Adım Attılar!

0
297

Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri Çocuk Yuvasında barınmakta olan erkek çocuklar için toplu sünnet töreni düzenlendi…

İskenderun Kaymakamlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle, ilçemize bağlı Denizciler Beldesindeki Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri Çocuk Yuvasında barınmakta olan erkek çocuklar için toplu sünnet töreni tertip edildi.

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su öncüğünde gerçekleştirilen sünnet etkinliği kapsamında 14 erkek çocuk sünnet edildi. Sünnet olarak erkekliğe ilk adımı atan çocukların bu özel ve mutlu günlerinde çeşitli etkinliklerin yer aldığı eğlence düzenlendi.

Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası bahçesinde düzenlenen sünnet şölenine; İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, Denizciler Belediye Başkanı Eshabil Soydan, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kamil Türkdönmez, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Kd. Binbaşı Özden O. Dürüst, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Balaban, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Kadir Başar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Hatlar, bazı resmi kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, Tosyalı Ailesinin değerli büyüğü Hacı Pervin Tosyalı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı ve Ayhan Tosyalı ile diğer davetliler katıldı.

Programın başlangıcında, protokol üyeleri ve diğer davetliler sünnet olan çocukları da yanlarına alarak konvoy halinde şehir turu gerçekleştirdiler. Daha sonra etkinliklerde, illüzyon gösterisi ve çocuk komedi dans grubunun gösterileri, sandalye kapmaca ve ip üzerinde elma yeme yarışması yapıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here