Erkek Giyimin Yeni Adresi WOOLEN!

0
118

İskenderun’da erkek giyimde şıklığın yeni adresi olan Woolen Men, yılbaşı öncesi yeni ve kaliteli ürünleri ile İskenderunluların hizmetine girdi.

Kaliteli ürün ve uygun fiyat ile Kanatlı Caddesi No: 83 adresinde açılan ve İskenderun’da erkek giyimin yeni adresi olan Woolen Men, yılbaşı öncesi yeni ürünleri vitrine çıkardı. Erkek giyimde öncü olmak hedefi ile yola çıkan Woolen Men yepyeni ve geniş ürün yelpazesi ile de adından oldukça sık söz ettirecek.

Şık, zarif ve kalite ürünleri ile büyük ilgi gören Woolen Men İşletme Sahibi Hüseyin Yangın; “İskenderun’a erkek giyimin şıklığı ve zarafetini getirdik. Erkek giyimde öncü olmak ve adımızı tüm bölgeye duyurmak amacındayız. Yeni trendleri oldukça yakından takip edip, hiç vakit kaybetmeden İskenderunlularla buluşturuyoruz” dedi.

Yılbaşına özel, müşterilerine uygun fiyatlar sunduklarını da sözlerine ekleyen İşletme Sahibi Yangın; “Yeni yıl nedeniyle müşterilerimize yönelik kampanyalar yaptık. Herkesin Woolen’dan giyinmesini hedefliyoruz. Tüm İskenderunluları, ürünlerimizi yakından görmek için mağazamıza bekliyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here