Erhan Aksay Turnuvasında Hatay Şampiyonu Yıldev

0
202

Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın Hatay şampiyonu Mehmet Boşnak Yıldev oldu. Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvasının finalinde Mehmet Boşnak Yıldev ile Aydınlıkevler takımları, Hatay Büyükşehir Belediyesi Esentepe Futbol Sahasında karşı karşıya geldi.

Hatay bölgesi hakemlerinden Ömer Yüzer, Sergen Gençoğlu ile Mehmet Koçaker’in yönettiği karşılaşma, Mehmet Boşnak Yıldev takımından Sedat Kaymaz (2) ile Cengiz Dev, Aydınlıkevler’den Salih Karakaş (2) ile İlker Yalçın’ın karşılıklı golleriyle 3-3 berabere sonuçlandı. Daha sonra yapılan penaltı atışları sonucunda Aydınlıkevler’i 7-6 yenen Mehmet Boşnak Yıldev, Hatay şampiyonu oldu. Yıldev’e şampiyonluk kupası Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş tarafından verildi.

Seyir zevki yüksek geçen şöhretler karması maçının ardından Körfez Grubu Şampiyonu Mehmet Boşnak Yıldev ile Antakya Grubu Şampiyonu Aydınlıkevler Sosyal Yardımlaşma Derneği karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelenin normal süresi 3-3 beraberlikle noktalandı. Penaltı atışlarının gerçekleştirilmesinin ardından Mehmet Boşnak Yıldev Takımı şampiyonluğu göğüsledi.

Karşılaşmaların sonunda Başkan Savaş ve merhum Erhan Aksay’ın eşi Meziyet Aksay, şöhretler karmasında mücadele eden Hatayspor’un eski futbolcularına katkılarından dolayı plaket, şampiyon olan Mehmet Boşnak Yıldev takımına da şampiyonluk kupasını takdim ederek emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here