Erhan Aksay Turnuvası Antakya Grubu Kuraları Çekildi

0
245

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve Hatay’ın Anavatana katılışının 78. yıldönümü kapsamında bu yıl 33’cüsü gerçekleşecek olan Erhan Aksay Futbol Turnuvası müsabakalarının Antakya Grubu kura çekimleri  yapıldı. Çarşamba günü HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen kura çekimine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, Erhan Aksay Futbol Turnuvası İcra ve Tertip Kurulu Başkanı Ramadan Sever ve üyeleri, turnuvaya katılan takım temsilcileri katılım gösterdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın destekleriyle, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Antakya Belediye Başkan Yardımcısı merhum Erhan Aksay’ın anısına her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen Erhan Aksay Futbol Turnuvası kamu kurum ve kuruluşları, dernek ile odaların katılımıyla Antakya ve İskenderun olmak üzere iki grup şeklinde düzenleniyor.

Antakya, Defne, Samandağ, Yayladağı, Altınözü, Kumlu, Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçelerinden katılan, 5 grupta toplamda 45 takımın mücadele edeceği Antakya grubu maçları HBB Esentepe Futbol Sahası ve Antakya Nazım Koka Sahasında oynanacak.

Kura çekimi öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Savaş; “Biz bu turnuvayı muhabbet olsun, şehirde kaynaşma olsun diye yapıyoruz. İskenderun Grubundan 18 takımın, Antakya Grubundan 45 takımın mücadele edeceği turnuvanın festival panayır havasında geçmesini diliyoruz. Sizin de bu turnuvada eşlerinizle çocuklarınızla bu heyecanı birlikte paylaşmanızı diliyorum. Hırsımızın, mantığımızın önüne geçmediği dostluk çerçevesinde bir turnuva olmasını istiyor tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Geçen yıl turnuvayı 2’nci sırada bitiren Güneyler Öğretmenler Derneği adına takım temsilcisi Çetin Tap Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a takım forması hediye etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here