Ergin: “Hizmetlerimiz Siz İstedikçe Sürecektir”

0
69

sadullah ergin23Kırıkhan, Yayladağı ve Samandağ Köylerini Ziyaret Eden Ergin: “Hizmetlerimiz Siz İstedikçe Sürecektir”

Seçim çalışmaları kapsamında Hatay’ın her bölgesini gezen Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Kırıkhan ilçesine bağlı Bektaşlı, Balarmudu, Dedeçınar, Saylak, Taşoluk, Alibeyçaylı, Karaelmaslı, Karacağil ve Ceylanlı, Samandağ İlçesine bağlı Yaylacık, Çökek, Özengili, Hüseyinli, Yayladağ ilçesine bağlı Bozlu, Yukarıokçular ve Şenköy Beldesi ile Sofular köyüne ziyaret gerçekleştirdi.

Köylere yapılan ziyaretlere Ergin’in yanısıra Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk,  İl Başkanı İsmail Kimyeci, İlçe başkanları, ilçe belediye başkan adayları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda köy sakinleri katılım gösterdi.

Üç ayrı ilçenin köylerinde oturan sakinler, Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin’in gerek köylerine gerekse Hatay genelinde yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ettiler. Hatay’a bugüne kadar bu büyüklükte yatırım yapılmadığına dikkatleri çeken köy sakinleri; “Sayın bakanımızdan Allah razı olsun, havaalanı, duble yollar, göletler, barajlar ile gönüllere taht kurdu. Biz bakanımızdan memnunuz. İnşallah büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinde başarılı sonuç alıp, Hatay’ın reisi olarak bizlere hizmet vermeye devam eder. Bu uğurda Allah yolunu açık etsin” dediler.

Düzenlenen toplantılarda köy sakinlerine iyi dileklerinden dolayı teşekkür eden Ergin; “Hatay’a yapılması gereken hizmetleri siz istediniz, biz yaptık. Hizmet almak hepinizin hakkı. Verdiğiniz vekaletname ile bu hizmetleri sizlerin ayağınıza getirdik, Allah’ın izni ile bu hizmetler siz istedikçe sürecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Hatay’da ilklerin yapıldığına dikkatleri çeken Ergin; “Hatay ilkleri yaşadı ve yaşamaya devam ediyor. Yıllar yılı hizmetlere susamış bu topraklar, yatırımlar ile coşacak. Hatay’ın çılgın projesi olarak zihinlere geçen Amanos tünelleri proje ihalesi tamamlandı ve yapım ihalesine geçiliyor. Allahın izni ile önümüzdeki 1 veya 2 ay içinde ilk kazmasını vuracağız. Bu diyarlar tünel sayesinde büyük değişiklikler yaşayacak. Hatay genelinde bulunan binlerce genç iş, güç ve aş sahibi olacak. Yatırımcılar şimdiden Hatay Valiliğinde fabrika kurmak üzere başvuru yapmaya başladı.

İskenderun körfezinden daha fazla geniş alana sahip olan Kırıkhan, Hassa ve çevresinde bulunan tarıma elverişli olmayan 40 bin dönüm arazi kurulacak fabrikalara ev sahipliği yapacak. Bu da binlerce gencimize iş kapısı olacak. Bu fabrikaların Kırıkhan, Hassa bölgesinde kurulması için yolların duble yapılması, havaalanının açılması ve Amanos Projesi’nin hayata geçmesi gerekiyordu. Havaalanımız 6 yıldır hizmette, duble yollarımız tamamlandı. Bunları sizden aldığımız güç ve destekle yaptık” dedi.

Büyükşehir belediyesi seçimlerinde milletin Ak Parti’nin belediyecilik anlayışı ile tanışacağını ifade eden Ergin; “Allah kısmet eder sizler de vekalet verirseniz, Ak Parti’nin belediyecilik hizmetini hizmete sunacağız. Yapılacak olan seçimlerde Hatay’ın 50-70 yıllık geleceğini belirleyeceksiniz. Bu seçimler hizmet siyasetini, hizmetlerin devamını belirleme seçimidir. Ben sadece Ak Parti’nin adayı değilim, milletperver, sağduyulu insanlarımızın adayıyım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here