Engin Vayısoğlu Futbol Turnuvası Sona Erdi

0
217

Eğitime yaptığı destekler ile eğitim sevdalısı hayırsever olarak bilinen İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu adına oynana ‘Hürriyet İlkokulu 3. ve 4. sınıflar Engin Vayısoğlu Futbol Turnuvası’ final maçları ile sona erdi.

Yeni Cemnur Tesislerinde oynanan final müsabakalarına da ilgi yoğun oldu. Turnuvaya Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş, Hürriyet İlkokulu Müdürü Selçuk Velioğlu, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım gösterdi.

Final müsabakalarının başlama vuruşunu Vayısoğlu’nun yaptığı karşılaşmalar kıyasıya mücadelelere sahne olurken, veliler ve öğretmenler de öğrencilerin bu mücadelesine destek vererek onları motive etmeye çalıştılar. Adeta şampiyonlar ligi final maçlarını aratmayan mücadelelerde öğrencilerin sahada kazanmak için yaptıkları güzel hareketler izleyenlerden de bol-bol alkış aldı.

Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş, Okul Müdürü Selçuk Velioğlu ve öğretmenler, öğrencilerin mücadelesinde heyecanlı anlar yaşarken, güzel hareketleri ve mücadeleleri ile beğeni toplayan öğrenciler maçın sonunda madalyalarını aldılar.

Maç sonunda bir konuşma yapan Okul Müdürü Selçuk Velioğlu; “Eğitim sevdalısı, her zaman eğitime destek olan ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, adına futbol turnuvası düzenlediğimiz Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na katkılarından, emeklerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” diyerek Vayısoğlu’na bir plaket takdim etti.

Okul tarafından adına futbol turnuvası düzenlenen, maç anlarında kendisine gösterilen ilgiden dolayı duygu dolu anlar yaşayan eğitim sevdalısı hayırsever Engin Vayısoğlu da; “Öğrencilerimiz için, geleceğimiz olan bu yavrularımız için her ne yapılması gerekiyorsa, bugüne kadar yaptım. Bundan sonra da yine yapmaya devam edeceğim. Onların başarısında bir nebzede katkımız olursa en büyük mutluluk budur benim için. Hepinizi çok seviyorum. Kazanan takımları kutlarken, ikinci olup gözyaşı döken, ağlayan tüm öğrencilerimizin de alınlarından öpüyorum. Kazanma azminiz, mücadeleniz takdire şayandı. Benim gözümde hepiniz şampiyonsunuz. Hepiniz kazandınız. Mükemmel bir futbol maçı ve turnuva izledim. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum” diyerek öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti.

Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş, 3. sınıfların, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu ise 4. sınıfların final mücadelelerinin ardından tüm oyunculara madalyalarını ve şampiyon olan takıma ise kupasını takdim ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here