Emniyet Teşkilatından Kaymakam Ziyareti

0
155

polis haftası kutlama1Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 170. Yıldönümü münasebetiyle; İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı ve beraberindeki heyet İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret etti.

Kaymakam Hasan Özyiğit, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı’nın şahsında İlçemizde görev yapan tüm güvenlik personelinin bu özel ve anlamlı haftasını kutladı.

polis haftası kutlama2

Günün anlam ve önemine değinen Kaymakam Özyiğit; “Kuruluşundan bugüne kadar, ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliği ile namusunu korumayı, yardıma muhtaç insanlara yardım etmeyi, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü yasalardan, desteğini halktan alan geçmişi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170’inci yıl dönümünü hep birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayış içerisinde çalışmalarını özveriyle yürüten Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. Yıldönümünü kutluyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here