Emniyet Müdürü Balcı’dan Kaymakam Özyiğit’e Ziyaret

0
117

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı ve beraberindeki heyet Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 172. yıldönümü dolayısıyla Kaymakam Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakamı Özyiğit, Emniyet Müdürü Zeki Balcı’nın şahsında kentimizde görev yapan tüm güvenlik personelinin bu anlamlı gününü içten dilekleriyle kutladığını ifade etti.

Türk Polis Teşkilatının geçmişinin şan ve şerefle dolu olduğunu kaydeden Kaymakam Özyiğit; “Kuruluşundan bugüne kadar, ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliği ile namusunu korumayı, yardıma muhtaç insanlara yardım etmeyi, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü yasalardan, desteğini halktan alan geçmişi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172’inci yıldönümünü hep birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 172’nci yıldönümünü içten dileklerimle kutlar, görevi başında şehit düşen ve ansızın aramızdan ayrılan emniyet personellerimizi rahmet ve tazimle, gazilerimizi, malullerimizi ve emeklilerimizi minnetle anıyorum” dedi.

İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcı da kabulden ötürü Kaymakam Özyiğit’e teşekkürlerini iletti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here