Emniyet Ekipleri Çalışmalarını Titizlikle Sürdürüyor

0
155

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülüyor.

Bu doğrultuda, kaçakçılığın önlenmesi, kaçakçılık yapan şahısların yakalanması, kaçak malzemenin piyasaya sürülmeden ele geçirilmesi amacıyla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, 4 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Kaçakçılık suçları kapsamında iki farklı adreste yapılan aramada toplamda 4920 kg. nargile tütünü, nargile imalatında kullanılan 3 adet nargile kıyma makinesi, 1 adet tütün karıştırma makinesi, 400 adet ambalaj poşeti, 1 adet ambalaj makinesi, 1 adet poşet kesme makinesi, 5 adet tartı, 112 kg. nargile imalatında kullanılan aroma, 40 kg. nargile imalatında kullanılan şerbet ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan adli sürecin de devam ettiği belirtildi.

Öte yandan, Narkotik Suçlar kapsamında 02/03/2018 ile 09/03/2018 tarihleri arasında İlçemizde meydana gelen 11 olaya yönelik, Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, 18 şahsın yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldığı kaydedildi. Söz konusu olaylarda toplamda 53 gr. Esrar maddesi, 28 adet Captagon uyuşturucu hap maddesi, 6 adet Ecstasy uyuşturucu hap, 2 gr. Eroin maddesi ve 3 adet Kenevir Bitkisi ele geçirildi.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından konu hakkında yapılan açıklamada; “İlçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız kararlılık ve ciddiyetle devam edecektir” denildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here