“Eğitime Yapılan Yatırım Ulvidir!”

0
132

Başarılı çalışmalarının yanında eğitime yapmış olduğu katkılar ile de gönüllerde taht kuran İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu’na bir ziyarette yeni oluşan İskenderun Lisesi Okul Aile Birliği ve Okul Müdürü Ali Kuruca’dan geldi.

Başkan Selda Kuru ile Semir Yazıcı ve Semir Kadıoğlu’ndan oluşan Okul Aile Birliği, dün eğitime verdiği katkılar ile ön planda olan eğitim gönüllüsü Ticaret Borası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu’nu ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vayisoğlu, yeni yönetime başarılar diledi. Vayisoğlu; “İskenderun Lisesi İskenderun adını taşıyan ve bu kent içinde ayrı önemi olan bir lisemizdir. Bizim de borsa olarak geçmişte katkımız oldu. İmkanlar çerçevesinde okullarımıza bu tür yardımlarımız devam edecektir” dedi.

Okul Aile Birliği Üyesi Semir Yazıcı da; “İskenderun’un markası olan okulumuzu gündemde tutup, eğitimde başarıları ile sesini duyurmak amacındayız. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi doğrultusunda çalışmalarımız olacaktır. Bu konuda sizin gibi eğitime gönül veren insanların desteğine de ihtiyacımız olacaktır. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada katkı vereceğinize inanıyoruz. Sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Katkılarından ötürü Vayisoğlu’na teşekkür eden Okul Müdürü Ali Kuruca; “Okulumuza hak ettiği desteği verdiğinizden ötürü sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu tür eğitime desteklerinizin devamı bekliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Sohbet ortamında geçen nezaket ziyaretinde Okul Aile Birliği Başkanı Selda Kuru da; “İnsanlara yatırım büyük bir yatırımdır. Hele bir de eğitime yapılan yatırım daha ulvidir. Bunun gönülden yapılması da takdire şayandır. Bu yardımlar gelecekte verimini göreceğimiz hayır işleridir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here