Eda ve Onur Cem’in Nikâh Merasimi Görkemli Oldu

0
571

Bahri Yeniçeri, Kızının Nikâhıyla Mutluluk Yaşadı!..

Toplum hizmetine yıllar önce gazetecilik yaparak başlayan, daha sonra çalışmalarına, vergi dairesi memuru olarak devam eden, geniş çevreli, sevilen isim Bahri Yeniçeri, kızı Eda’nın nikâh merasimiyle mutluluk yaşadı. Arsuz yolu üzerindeki tanınmış işletme ‘Begonvilla Düğün Davet’ de gerçekleştirilen nikâh merasimi güzel gelin Eda ve yakışıklı damat Onur Cem’in, Begonville kır bahçesine girmeleriyle başladı. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan gelin Eda, güzel gelinliği ve sempatik tavırlarıyla konukların ilgi odağı oldu. Samsun ili Çarşamba ilçesinde Fizyoterapist olarak hizmet veren damat Onur Cem, siyah şık papyonlu damatlığıyla beğeni topladı.

Nikâh merasimine Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, çok sayıda gazeteci, Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez ve diğer konuklar katıldılar. Pandemi kuralları gereği gelen konukların hemen girişte ateşleri ölçüldü, sosyal mesafe kuralına olabildiğince uyuldu. Merasim boyunca tüm konuklara çeşitli ikramlar sunuldu.

Nikâh merasimi boyunca Bahri Yeniçeri ve eşi Ameliyat Hemşiresi Şahinder Yeniçeri’nin mutlukları gözlerinden okundu ve gelen tüm konuklarla bire bir ilgilenmenin gayretinde oldular. Damadın babası iş adamı Nihat Kocabaş ve eşi öğretmen Sema Kocabaş’ta, gecenin mutluları arasındaydı. Kocabaş çifti de, tüm davetlilere, güler yüzle ilgi gösterdiler. Ablası Eda’nın mutluluğuyla mutlu olan, MKÜ Tıp Fakültesi öğrencisi Elif Ece Yeniçeri’de, kırmızı abiyesi, güler yüzü ve zarif tavırlarıyla ilgi odağı oldu. Gelin annesi Şahinder Yeniçeri gri işlemeli abiyesi ve uyumlu çantasıyla, gelin babası Bahri Yeniçeri’de, kahverengi takım elbisesi ve onu tamamlayan kahverengi ayakkabısıyla, törende şık bir görüntü sergilediler.

Genç çiftlerin nikâhının,  sahile inilerek kumsalda kıyılması, nikâh merasimine ayrı bir renk kattı. Eda ve Onur Cem çiftinin nikâhları, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı tarafından kıyılırken, çiftin nikâh şahitleri, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Ersoy, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Attila Ersoy ve eşi Sibel Ersoy oldular.

Alkışlar arasında nikâh defterine atılan imzalar sonrası, gelin Eda’nın damat Onur Cem’in ayağına basması nikâh merasimin ayrı bir güzelliği oldu. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, atılan imzalar sonrası, genç çiftleri kutladı ve nikâh anısına bir çift kahve fincanı hediye etti. Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel’de, genç evlileri tebrik ederek Evlilik Cüzdanını gelin Eda’ya teslim etti.

Öte yandan Eda ve Onur Cem çiftinin düğün merasimlerinin ise 12 Eylül 2020 Cumartesi günü akşamı, Samsun ili Çarşamba ilçesinde ‘İlkay Deren 2 Düğün Salonu’nda gerçekleştirileceği öğrenildi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here