Dr. Mustafa Gençay Orta Okulu’nda Ağaç Ekimi Yapıldı

0
308

Mustafa Gençay Orta Okulu’nda Okul Aile Birliği Başkanı Fikriye Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinin önderliğinde ağaç ekimi yapıldı. Mustafa Gençay Orta Okulu bahçesine yapılan ağaç ekimine Okul Müdürü Cemal Güngör, müdür yardımcıları, öğretmenler ile çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

Mustafa Gençay Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Fikriye Yıldız ağaç dikme töreninde yaptığı konuşmada, önemli olan ağaç dikmek değil, ona bakmak ve onu korumak olduğunu hatırlattı. Başkan Yıldız, “Sevgili öğrenciler, bu ağaçlar sizin, onu koruyacak ve onu büyütecek olan da sizlersiniz. Size ağaçları korumanız konusunda güvenimiz tam. Bizler bu ağaçları dikiyoruz ama ilerde sizler faydalanacaksınız” dedi. Okul Aile Birliği yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler kendi adlarına diktikleri ağaçlara can suyu vererek ağaç dikim çalışmasını bitirdi.

Mustafa Gençay Orta Okulu Müdürü Cemal Güngör, okul bahçesinin ağaçlandırılmasında emeği geçen başta Okul Aile Birliği Başkanı Fikriye Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere, öğretmenler ve öğrencilere ayrı-ayrı teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here