Dr. Ender Çolakoğlu; “CHP’nin Başarısı İçin Tüm Gücümü Ortaya Koyacağım”

0
132

ender çolakoğlu41Milletvekili aday listelerinin kesinleşmesinin ardından, listeye giremeyen CHP’li aday adayları sosyal paylaşım sitelerinden birlik mesajları verdi.

Sosyal medyadaki hesabından kısa bir açıklama yapan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu da, listede yer almaması nedeniyle kırgın olmadığını, CHP İktidarı için çalışmalarına devam edeceğini duyurdu. Dr. Ender Çolakoğlu, “Sevgili Hataylılar” diye başladığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bildiğiniz gibi 2015 Haziran genel seçimlerinde CHP Hatay Milletvekili aday adayı olarak yaklaşık 1 yıldan bu yana çalışmalar yapıyorum. Bu süre içinde gecesini gündüzünü benimle geçiren tüm çalışma arkadaşlarıma, Hatay’ın her tarafından şahsıma büyük destek veren tüm partili partisiz vatandaşlarımıza, partimizin Hatay’daki tüm siyasi unsurlarına, Hatay’ın tüm bölgelerinde bize evlerini ve yüreklerini açan gönüldaşlarıma ve tabi ki büyük fedakarlıklarla bana destek olan aileme sonsuz teşekkür ediyorum.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hep yanınızda olacağım, sizlere hizmet etmek için elimden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğim. Yine daha önce defalarca söylediğim gibi CHP’nin bir neferi olarak büyük bir şevk ve enerjiyle çalışacağım. Seçimlerde CHP’nin en başarılı sonucu alması için tüm gücümü ortaya koyacağım. Hepinize bu duygularla sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here