Dörtyol Belediyespor Süper Amatör Ligde!

0
361

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme Play-Off liginde mücadele eden Dörtyol Belediyespor, bitime iki hafta kala en yakın takipçisi Hatay Şirincespor’u 2-1 mağlup edip 6 puan önüne geçerek, önümüzdeki sezonda Hatay Süper Amatör Liginde mücadele etmeye hak kazandı.

Antakya Nazım Koka sahasında yapılan önemli karşılaşmada Dörtyol Belediyespor’a galibiyet getiren golleri Bülent Güneş ile Gani Arsak attı. Günün diğer karşılaşmasında Kırıkhangücü, Kaan Temizlik Antakya Gençlik’i 2-0 mağlup etti.

Alınan bu sonuçların ardından, grupta Dörtyol Belediyespor 12 puan ile lider durumda bulunurken, Kırıkhangücü 8 puan ile ikinci, Hatay Şirincespor 6 puan ile üçüncü, Kaan Temizlik 2 puan ile dördüncü sırada yer alıyor. Play-Off’ta Süper Amatör Ligine çıkacak ikinci takım gelecek haftalarda belirlenecek.

Başkan Yaşar Toksoy’dan Kutlama

Öte yandan, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Play-Off müsabakalarının bitmesine 2 hafta kala Hatay Süper Amatör Ligine çıkmaya garantileyen Dörtyol Belediye Spor Teknik heyet ve futbolcularını tebrik etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here