Dörtyol Belediyespor Liderliğini Sürdürdü

0
162

dörtyol bldspor1Hatay 1. Amatör Lig Mücadelesinde Altınözü Belediyespor’u 5-3 Yendiler

Hatay 1. Amatör Lig A Grubunda mücadele eden ve grup lideri olan Dörtyol Belediyespor, Altınözü Beldiyespor’u 5-3 yenerek eli boş gönderdi.

Dörtyol 9 Ocak Stadında hafta sonu oynanan maçta Altınözü Belediyespor’u ağırlayan Dörtyol Belediyespor rakibini 5-3 yenerek liderliğini devam ettirdi. Karşılaşmanın 5. dakikasında ev sahibi ekip golü buldu. Abdullah’ın nefis golü ile 1-0 öne geçen Dörtyol Belediyespor, 2. golü de 10. dakikada Cemal’ın plasesiyle kaydetti. Karşılaşmanın 25. dakikasında ise Mehmet takımının 3. golüne adını yazdırarak Dörtyol Belediyespor’u oldukça rahatlattı: 3-0. 40. dakikada kaleci Veysel’in elinden seken top filelerle buluştu ve skor 3-1 oldu. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu da belirledi.

İkinci yarıda skor ve saha avantajını iyi kullanan Dörtyol Belediyespor 50. dakikada İbrahim Tural’ın kafa golü ile farkı yeniden üçe çıkardı: 4-1.

Dörtyol Belediyespor. Önce 55. dakikada Özkan’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi, 65. dakikada Seyfullah’ın da ikinci sarıdan kırmızı kart görmesiyle 9 kişi kaldı. Eksik kalan Dörtyol ekibi, 72. dakikada ikinci golüne imza atan Mehmet ile farkı iyice arttı: 5-1.

Sertleşen oyunun 78. dakikasında hakem, rakibine sert giren Gökhan’ı da soyunma odasına yolladı. 8 kişi kalan Dörtyol Belediyespor, 90. ve 90+4’te  Altınözü Belediyespor’un gollerine engel olamayınca karşılaşmadan 5-3’lük skorla galip ayrılan taraf oldu.

Kahveci; ” Emeğimizi Hakem Kararlarıyla Kaybetmek İstemiyoruz!”

Maç sonrası açıklama yapan Dörtyol Belediyespor Teknik Direktörü Fatih Kahveci; “12. adam olarak takımı yüreği ile destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Maçın ilk bölümünde sonuca gittik. Ancak altını çizerek belirtmek istiyorum, hakemlerimizin kart konusundaki cömertliği ve çifte standartları bizleri isyan noktasına getirmiştir. Grup lideri olarak 6 puan değerindeki bir karşılaşmaya çıktık ve her şeye rağmen kazandık. Alın terimizi ve emeğimizi hakem kararları ile kaybetmek istemiyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here