Dönmez; “Hizmet Yapılmazsa Gelin Hesap Sorun!”

0
100

mehmet dönmez1Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Dönmez, İskenderun’un tanınmış ve sevilen esnaflarından yağcı Mehmet diye bilinen Mehmet Bilmez’e kahvaltıda konuk oldu. Geniş katılımlı kahvaltıda Belediye Başkan aday adayı Dönmez, kendisine yetki verilmesi halinde İskenderun’un önemli diye bilinen sorunlarını 5-6 ay gibi kısa sürede çözeceğini vurguladı.

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, sanayi sitesi esnaflarına kahvaltıda konuk oldu. Sanayi esnafının sıcak ilgisi ve samimiyetiyle karşılanan Dönmez, esnaflarla tek tek tokalaşırken, hayırlı işler diledi.

Kentimizde yıllardır sanayide esnaflık yapan vatandaşlarla samimi ve hoş sohbetler yapan Dönmez, buradaki konuşmasında Ak Parti iktidarının ülkemize yapmış olduğu kalıcı hizmetleri sıralarken, İskenderun’un da yıllardır süre gelen sorunlarına parmak basarak çözüm için iktidarı gösterdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki Ak Parti iktidarını bu ülkenin başında bulunduğu süre zarfında gerçekleştirdiği kalıcı eserlerle vatandaşlarımızın gönlünde taht kurduğunu ifade eden Dönmez, İskenderun’un da sorunlarının çözümünün Ak Parti iktidarından geçtiğini belirtti.

İskenderun Belediyesi’nin Ak Partili Belediyecilik ile tanıştığında kendimizin ve çocuklarımızın geleceğinin güvence altına alacağına vurgu yapan Dönmez; “Yeter ki yetkiyi Ak Parti’ye verelim. O zaman İskenderun çağ atlayacak. Eğer hizmetler yapılmazsa gelin hesap sorun!” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here