Doğaka Genel Sekreterinden Hassa Kaymakamına Ziyaret

0
109

hassa kaymakam5Doğaka Genel Sekreteri Onur Yıldız, Hassa Kaymakamı Mustafa Pala’ya “Hoş Geldiniz” ziyaretinde bulundu. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Onur Yıldız’ın Kaymakam Mustafa Pala’yı ziyaretinde Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel ve Başkan Yardımcısı Ahmet Çinçin’de hazır bulundular.

Doğaka Genel Sekreteri Onur Yıldız; Kaymakam Mustafa Pala’yı, Hassa’da görmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, proje çalışmaları bitmek üzere olan, Amanos Tünelinin faaliyete geçmesiyle, Hatay’ın ve bölgenin cazibe merkezi durumuna gelecek olan Hassa’da görev yapmanın avantajlarını dile getirdi.

Genel Sekreter Onur Yıldız, ayrıca,  Doğaka’nın faaliyet alanlarını ve 2014 yılı mali destek konularında da, Kaymakam Pala ve Belediye Başkanı Demirel’i bilgilendirdi.

Hassa Kaymakam Mustafa Pala ise yaptığı konuşmada, küreselleşen dünyada imkan ve çalışma alanlarının genişlediğini, geleneksel ticari faaliyetlerinin önemini yitirdiğini, doğru zamanda, doğru işlerin yapılması gerektiğini belirterek; “Yeter ki, çalışalım ve bir şeyler üretme gayreti içerisinde bulunalım” dedi.

Kaymakam Pala, Hassa Kaymakamlığı olarak daha önceden Proje Ofisi oluşturulduğunu ve Proje konularında tecrübeli bir kadroya sahip olduklarını dile getirerek, önceki yıllarda Doğaka bünyesinde yapılan AB projeleri ve diğer projelerle kurumlara Teknik Destek sağlandığını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here