DOĞAKA 76. Yönetim Kurulu Toplantı Yapıldı

0
67

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA)’nın 76. Yönetim Kurulu toplantısı Osmaniye’de gerçekleştirildi. Toplantıya DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyelerinden Hatay Valisi Erdal Ata, Osmaniye Valisi Kerem Al, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, Antakya Ticaret ve Sanayi Başkanı Hikmet Çinçin, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun katılım gösterdi.

Yapılan yönetim kurulu toplantısında 2016 yılında yürütülen Teknik Destek Programında Kasım Aralık döneminde yapılan başvurular değerlendirilerek başarılı projelerin ilanına yer verildi.

Başarılı proje sahipleri ile projelerin uygulanmasına yönelik sözleşmeler imzalanarak, Doğrudan Faaliyet Desteği Programında yılsonunda alınan başvuruların değerlendirilmesi yapıldı. Yapılan toplantıda yönetim kurulunun onayına müteakip başarılı projelerin kamuoyu ile paylaşılacağına değinildi.

Fuar katılımlarına Nisan ayı içerisinde İstanbul’da yapılacak olan AYMOD 2017 Uluslararası Ayakkabı Kış Modası Fuarı ve İzmir’de yapılacak olan OLIVTECH 2017 Uluslararası Zeytin, Zeytinyağı, Süt ürünleri ve Teknoloji Fuarı ile devam edilecek. Gerçekleştirilen toplantının ardından, söz konusu Yönetim Kurulu toplantısı gündem maddeleri değerlendirildi. Aylık yapılan toplantı diğer gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here