Doğa Kolejinden İGC’ye Ziyaret

0
488

İskenderun Doğa Koleji bazı öğretmen ve öğrencileri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününü de kutladı.

İGC Başkan Yardımcısı Rızkullah Terbiyeli ve Genel Sekreter Hilmi Diken tarafından karşılanan Okulun Halkla İlişkiler Müdürü İnayet Dingiltepe, Halkla İlişkiler Sorumlusu İlker Mustafa Çetin, TMBA Öğretmeni Ezgi İnan, öğrenci meclisi başkanı Tunahan Aslan, finansal başkan Yusuf Yıldız, uluslar arası ilişkiler sorumlusu İlayda Mansuroğlu, bilimsel ve sanatsal projeler sorumlusu Can Aras Uyar, sosyal sorumluluk görevlisi Betül Duran ve medya-iletişim sorumlusu Ece Akkoyunlu görevlerini, çalışmalarını anlattılar.

Okulun Halkla İlişkiler Müdürü İnayet Dingiltepe, öğrencilere verilen görevlerin bilinçli uygulamaları da getirdiğini, yakında bir gazete çıkarmayı planladıklarını da ifade etti.

TMBA öğretmeni Ezgi İnan da, buradaki her öğrencinin önemli bir alanda sorumluluk taşıdığına dikkati çekerek, “Her biri verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyor” dedi.

İGC Başkan Yardımcısı Rızkullah Terbiyeli ile İGC 2. Başkanı Yılmaz Akpınar da, yerel gazetelerin önemini, çalışma şartlarını, haber alma kaynaklarını öğrencilere anlattılar. Doğa Koleji ekibi, Basın Merkezi’nin 2. katında bulunan mini müzeyi de gezdiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here