Doğa Koleji İskenderun Kampusu Açılıyor

0
2556

doğa koleji1Eğitim sektöründe 12. yılını geride bırakan Doğa Koleji, modern eğitim modeli, misyonu ve sayıları her geçen gün artan kampuslarına İskenderun Kampusu ile bir yenisini daha ekliyor.

Geçtiğimiz hafta sonu basın mensuplarıyla Yalı Restoran’da bir araya gelen Doğa Koleji İskenderun yetkilileri, okullarını kamuoyuna tanıtarak 2015-2016 eğitim öğretim yılında öğrencilerle buluşacaklarını duyurdular.

İskenderun Doğa Koleji Kurucuları Özcan Aslan ve Kazım Yıldız, Halkla İlişkiler Müdürü İnayet Dingiltepe, Genel Müdürlük Kurumsal Gelişim Yöneticileri Murat İnci, Esra Karaaslan ve Tülay Çubukçu, Kurucu Temsilcisi Tuğçe Aslan, Tesis Müdürü Çetin Hepbıçakçı, Lise ve Ortaokul Müdürü Çayan Çay düzenledikleri kahvaltılı basın toplantısında okulları hakkında bilgiler verdiler.

doğa koleji2

12 yıldır eğitim vizyonu ile ilklere imza atan Doğa Koleji’nin, kendine özgü yenilikçi eğitim modeli ve yeni kampuslarıyla büyümeye devam ettiğini ifade eden Kurucu Özcan Aslan; “2014-2015 eğitim yılında yaklaşık 70 bin öğrenci sayısına ulaşan Doğa Koleji ‘Doğa Konseptli Eğitim Modeli’ ile anaokulundan lise eğitimine kadar öğrencisine, hayatında gerekli olacak donanımı sağlayan bir eğitim sunuyor. 2015-2016 eğitim öğretim yılında kapılarını açacak olan İskenderun Doğa Koleji, eğitim kalitesi ve kendine özgü eğitim modelini öğrencilerle buluşturacak” dedi.

doğa koleji3

Gelecek eğitim-öğretim yılında İskenderun’da faaliyete girecek olan okul ile ilgili teknik bilgilerin de verildiği toplantıda ayrıca şu ifadelere yer verildi;

“İskenderun Doğa Koleji; fiber internet kullanımı, android alt yapısı, sınıf önü info ekranları ve Vestel akıllı tahtaları ile donatılmış 52 dersliği ile öğrencilerine interaktif eğitim imkânı sağlıyor. 10.950 metrekare kapalı alanı içerisindeki İskenderun Doğa Koleji, öğrencilere geniş bir alanda kampus havasında eğitim olanağı sağlıyor. Kampus içerisinde ayrıca kapalı yüzme havuzu, açık-kapalı spor salonları, sanat sokağı, bilim laboratuarları, tasarım sınıfı, bilişim dersliği, anasınıfına özel kapalı oyun alanı, satranç atölyesi, kafeteryası, 330 kişilik konferans salonu, 620 kişilik yemekhanesi ve öğrencileri ‘Doğa Konseptli Eğitim’ vizyonuyla buluşturacak ekoloji dersliği yer alıyor.”

doğa koleji4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here