Dingil: “Bu Seçimlerde Hiç Bir Şey Eskisi Olmayacak”

0
88

seyfi dingil1İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Seyfi Dingil: “Bu Seçimlerde Hiç Bir Şey Eskisi Olmayacak”

İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Seyfi Dingil, seçimden başarılı bir şekilde çıkacaklarına inandıklarını belirtti. Dingil,  yaptığı açıklamada, yaklaşan yerel seçimler ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İskenderun’un 42 ilden büyük, ekonomik, kültürel ve sosyal yapısı ile çok stratejik öneme sahip bir şehir olduğunu vurgulayan Dingil; “Bu kentte siyaset yapmak belediyecilik yapmak kolay bir iş değildir. Nitekim bu hassas dengeler üzerinde oynayan siyasetçilere gerekli cevabı vermiştir. O yüzden bu memlekette bir şeyler yapmak isterken bu hususlara çok dikkat edilmelidir” dedi.

Seyfi Dingil, seçimlere çok az bir sürenin kaldığını da belirterek; “Tabi ki aday adayı olmak herkesin demokratik hakkıdır. Aday adayı olmak bir yürek işidir, gönül işidir. Şahsımda bu bölgenin bir çocuğu, bir siyasetçisi, bir işadamı olarak bu tatlı yarışta varım. Tecrübemizle, birikimimizle, canımdan çok sevdiğim memleketim İskenderun’a, halkımız, partimiz teveccüh gösterir aday yaparsa bu seçimden zaferle çıkarız” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Eski Milletvekili Mehmet Soydan, eski ilçe başkanımız Uğur Feriz ile birlikte Ankara’da Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve milletvekilleri Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, Muhammet Öntürk, Adem Yeşildal ile bir araya geldiklerini kaydeden Dingil, yaklaşan yerel seçimler ile karşılıklı görüş alış verişinde bulunduklarını belirtti.

Aday adayı olmanın herkesin en doğal hakkı olduğunu ifade eden Dingil; “Şunu önemle belirtmek gerekir, bir kişi üzerinde anlaşılmış veya ortak karar alınmış gibi bir durum yoktur. Amaç Ak Parti’nin yerel seçimlerden başarılı çıkmasıdır. Şunu net söyleyebilirim. Bu seçimlerde hiç bir şey eskisi olmayacaktır. Bizlerin amacı birdir. Bu birliktelik bazı şeyleri değiştirecektir. Zamanla bunları göreceksiniz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here