“Devletimizin Gereken Yaptırımı Uygulamasını Bekliyoruz”

0
65

Demokrat Parti İskenderun Gençlik Kolları, Sınır Kapısında Yaşanan Bombalı Saldırıyı Kınadı…

Cilvegözü sınır kapısında önceki gün meydana gelen bombalı saldırıyı yayınladıkları bir bildiri ile kınayan Demokrat Parti İskenderun Gençlik Kolları, her türlü tehlikeye karşı milletçe bir olup ulusal yapının bozdurulmayacağını, tüm dost ve düşmanlarına ilan ettiler.

Demokrat Parti İskenderun Gençlik Kolları, yayınladığı bildiri ile sınır kapımızda meydana gelen bombalı saldırıyı şiddetle kınadıklarını kaydetti. Gençlik Kolları bildirisinde şu ifadelere yer verdi; “Güzel ülkemizi kaos ortamına çekmek isteyen dış güçlerin bu saldırısını şiddetle kınıyoruz. Biz Hatay’da dil-din-ırk ayrımı yapmadan asırlar boyu kardeşçe yaşadığımız bu toprakları kurtuluş savaşında nasıl savunduysak şimdi de vatanımıza gelecek her türlü tehlikeye karşı milletçe bir olup ulusal yapımızı bozdurmayacağımızı tüm dost ve düşmanlarımıza ilan ederiz.

Bizim için önemli olan tek devlet-tek vatan-tek millet-tek bayrak prensiplerimizden hiç bir zaman vazgeçmeyeceğimizi belirtmek isteriz. Olayda hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diler. Kederli ailelerine başsağlığı dileriz. Bu olayda yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar dileriz. İnanıyoruz ki devletimiz bu saldırının faillerini en kısa zamanda tespit edip, gereken yaptırımı uygulamasını bekliyoruz.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here