Deplasmanda Puan Arayacaklar!

0
80

Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve maçları yönetecek hakemler belli oldu. Bu haftanın programına göre, Hatayspor, Eyüpspor deplasmanında, Erzin Belediyespor, Anagold 24 Erzincanspor deplasmanında, Kırıkhanspor, Halide Edip Adıvarspor deplasmanında, Payasspor, Orduspor deplasmanında puan arayacaklar. Erzincan deplasmanına gidecek olan Erzin Belediyespor maçını Pazartesi oynayacak.

Hafta içi mesaisinde, Çarşamba günü Antakya’da İstanbul temsilcisi Sarıyer ile 0-0 berabere kalarak evinde puan kaybeden ve hayal kırıklığı yaratan Hatayspor, yarın deplasmanda yine İstanbul temsilcisi Eyüpspor ile karşılaşacak. Bordo-Beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekledi. Sarıyer karşısında önemli 2 puan kaybı yaşayan Hatayspor, bu kaybı Eyüpspor maçında telafi etme peşinde olacak. Grupta play-off mücadelesi veren iki takım Hatayspor ve Eyüpspor arasında zorlu geçmesi beklenen maçın sonucu spor kamuoyunda merakla beklenirken, hazırlıklarını tamamlayan Hatay temsilcisi, bugün uçakla İstanbul’a gidecek. Pazar günü (Yarın) Eyüp İlçe Stadyumunda oynanacak bu öneli maçı saat 15.00’te başlayacak.

Lige fırtına gibi başlayan ancak son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla zirvenin biraz uzağında kalan Kırıkhanspor, yarın Halide Edip Adıvarspor deplasmanında mücadele edecek. Sarı-Lacivertli ekip, bu maçtan galip gelerek zirve takibini sürdürmek istiyor.

Bir diğer temsilcimiz Payasspor ise Orduspor deplasmanında puan arayacak. Ligin son sırasında bulunan rakibini yenerek, tehlikeli bölgeden uzak kalmak hedefi ile sahaya çıkacak.

Yine hafta içi mesaisinde Beylerbeyspor’u evinde ağırlayan ve rakibine puan kaptıran Erzin Belediyespor da Anagold 24 Erzincanspor ile deplasmanda yapacağı maça Pazartesi günü çıkacak. Evinde yaşadığı puan kaybını, kendisi gibi klasmanda orta sıralarda bulunan Erzincan temsilcisini yenerek telafi etmek istiyor. Haftanın programı şöyle olacak: >>>>

Eyüpspor-Hatayspor

19 Mart 2017 Pazar Saat: 15.00

Eyüp Stadı

Yasin Kol, Mehmet Şengül, Sedat Yavanoğlu

Anagold 24 Erzincanspor-Erzin Belediyespor

20 Mart 2017 Pazartesi Saat: 14.30

Erzincan 13 Şubat Stadı

Yalçın Taşkınfurat, Tuncay Çalıkoğlu, Alper Uslu

Halide Edip Adıvarspor-Kırıkhanspor

19 Mart 2017 Pazar Saat: 15.00

Vefa Stadı

Adnan Deniz Kayatepe, Emre Bolel, Onur Yoldaş

Orduspor-Payasspor

19 Mart 2017 Pazar Saat: 14.30

19 Eylül Stadı

Alper Oran, Ali Can Alp, Serhat Sağır

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here