Deniz Baykal Hatay’a Geliyor!

0
210

16 Nisan’da yapılacak olan ‘Halk Oylaması’ için ‘Evet’ cephesi de ‘Hayır’ cephesi de çalışmalarına ağırlık verirken, siyasiler il-il dolaşıp yapılacak değişikliği halka anlatmaya çalışıyorlar. referandum öncesi siyasi partilerin propaganda çalışmaları hız kazandı. Bu kapsamda CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 3 Nisan Pazartesi günü ilimize gelecek.

Referandum çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ve bu kapsamda il-il dolaşan Baykal, Pazartesi günü Erzin ve Antakya’dan tüm Hataylılara hitap edecek. 3 Nisan 2017 Pazartesi ilk olarak saat 14.00’da partisinin Erzin İlçe Binası önünde Erzinlilerle buluşacak olan Baykal, saat 17.00’da da Defne İlçe Binası önünde gerçekleştirilecek açık hava toplantısına katılacak. Baykal bu toplantılarda yapılacak referandum ve anayasa değişikliğini anlatacak ve neden ‘Hayır’ denmesi gerektiğine açıklık getirecek.

Konuyla ilgili duyuru yapan CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Hataylıları ve tüm partilileri Pazartesi günü gerçekleştirilecek açık hava mitinglerine davet etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here